Güvencem – Bursa Ev İş Yeri Alarm Sistemleri

Bize Ulaşın 0224 271 43 43
Guvencem [Converted]-01

Güvencem’de Bulunan Başlıca İş Yeri Alarm Sistemlerini İnceleyin.

Güvencem İş Yeri Alarm Sistemleri Detaylı İnceleme.

Güvencem iş yeri alarm sistemleri ile işletmeniz 7/24 korunur.

İş yerinizin güvenliğini teslim edebileceğiniz profesyonel ekibimiz ile birlikte size destek olmaya hazırız.  Bünyemizde bulunan iş yeri alarm sistemlerini aşağıda görebilirsiniz. 

İş yeri Hırsız Alarmı:

İş yerinize izinsiz giriş tehlikesi olduğu anda Güvencem alarm sistemi tehlikeyi algılayarak devreye girer ve öncelikle ışıklı / sesli uyarı sirenleri ile çevreyi uyarır. Eş zamanlı olarak Güvencem alarm merkezine ulaşan sinyaller, alanında uzman operatörlerimiz tarafından değerlendirilerek, size ve gerekli durumlarda emniyete rapor edilir. Gerekli durumda en yakın emniyet güçleri hızla işyerinize yönlendirilmiş olur. 

Yangın Alarmı:

İş yerinizdeki olası bir yangın ısı – duman dedektörü ile tespit edilir ve Güvencem alarm gözlem istasyonuna sinyal ulaştırılması sağlanır. 

Yangın alarmını siz de kontrol paneliniz üzerinde bulunan “itfaiye” butonu ile devreye alabilirsiniz. 

Her iki durumda da, operatörlerimiz size ve gerekli durumlarda itfaiyeye ulaşarak, yangına önceden müdahale edilmesini sağlar.

Gaz Kaçağı:

Güvenlik paketine ekleyeceğiniz gaz dedektörleri ile karbonmonoksit, doğalgaz ve LPG kaçaklarına karşı önlem alabilirsiniz. Sisteminizden gelen bir gaz kaçağı ve karbonmonoksit artışı sinyali durumunda, Güvencem operatörleri sizi ve acil ekipleri arayarak,  iş yerinize hızla müdahale edilmesini sağlar.

Sağlık Alarmı:

İş yerinde karşılaştığınız acil bir sağlık durumunda, hem paneldeki “ambulans” butonuna, hem de uzaktan kumandadaki “acil” butonuna basarak Güvencem alarm gözlem istasyonuna sinyal gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Sinyal alındıktan sonra operatörler sizi arayarak ve gerekli durumda 112 ekiplerini arayarak, ambulansın iş yerinize hızla ulaşmasını sağlar.  

Panik Durumu:

Güvencem, alarm sisteminiz kurulu olmasa bile sizin iş yeri güvenliğinizi önemsiyor.  İhtiyacınız olan tek şey, herhangi bir panik veya tehlike durumunda şifre paneli veya uzaktan kumanda üzerinde bulunan “Panik” butonuna basarak Güvencem alarm gözlem istasyonuna sinyal göndermek. Uzman operatörlerimiz emniyet güçlerini arayarak en kısa sürede yardımınıza gelinmesini sağlar. 

İş yerinizde tam güvene sahip olmak için yapmanız gereken linkteki formu doldurarak ücretsiz keşif için başvuru yapmak veya 0224 271 43 43 telefon numarasından bizimle iletişime geçmek. Tüm gerekli desteği size sunmak için uzman ekibimiz hazırdır.

Güvencem'e

neden

güvenmelisin?

7/24 hızlı destek ve uzman ekiplerimiz ile Güvencem her zaman yanınızda. Güvenilir olmasıyla fark yaratan Güvencem, Güvenceniz Olsun!

20 yılı aşkın tecrübe ve uzman ekip

Gelişmiş elektronik sistem çözümleri

7/24 destek

Acil yardım yönlendirmesi

Son teknoloji kaliteli ürün

Türk Lirası üzerinden gerçek fiyatlar

BİZE ULAŞIN

TEKLİF TALEP FORMU

Size tekliflerimiz için bizimle iletişime geçin ücretsiz projelendirme hizmetimiz ile size en uygun ve avantajlı sistemimizi sunalım.

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
İletişim bilgileriniz 3. taraflar ile paylaşılmamakta, reklam amacıyla kullanılmamaktadır. *
Neresi için teklif almak isityorusunuz?
Onay kutusu (kopya) (kopya)
Onay kutusu (kopya)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.